Sande Trafikkskole tilbyr kjøreferdighetskurs på vinterføre

Effektiv kvalitetsopplæring til riktig pris

Sande Trafikkskole tilbyr kjøreferdighetskurs på vinterføre

Nytt kurs settes opp i januar-februar 2020

Føler du deg usikker på vinterføre? Ønsker du å bli en tryggere sjåfør? Kjøpt ny bil og usikker på hvordan bilen oppfører seg? Vi har kurset for deg der du kan få oppleve hvordan du og bilen din oppfører dere på vinterføre under trygge omgivelser på Golsfjellet med profesjonelle veiledere. Her får du prøvd ut hvordan førerstøttesystemene i din bil fungerer under trygge forhold.

 

Veiledere: Eirik Olaussen og Terje Moengen

Oppmøte kvelden før med teori kl.17.00 og bespisning kl.19.00 på Oset Høyfjellshotel. Deltagerne bruker egne biler, fortrinnsvis bilen som du bruker i det daglige. Maks 20 og minimum 12 deltagere pr. kurs.

Kurspris: Ta kontakt
Med i kursprisen er 1,5 timer teori på fredag kveld kl 17.00, egenkjøring på isen lørdag med veiledning (ca 8 timer). Vi avslutter dagen med refleksjon/oppsummering, grilling av pølser på samme hotell ca kl 16.00.
Har du lyst å være med så ta kontakt:-)

 Overnatting kommer i tillegg og vi har fått en fantastisk pris på overnatting, middag på fredagskvelden, frokost, lunsj og grilling av pølser før avreise på lørdag for bare 1790,- pr.pers som betales direkte til Oset Høyfjellshotell ved utsjekk. Vi har reservert rom til alle og vi ordner med bestillingen.

Ta kontakt

Adresse

Revåveien 14

3070 Sande

337 70 010

post@sandetrafikkskole.no

Messenger

Medlem av:

Trafikkforum-logo