Sande Trafikkskole tilbyr kjøreferdighetskurs på vinterføre

Effektiv kvalitetsopplæring til riktig pris

Sande Trafikkskole tilbyr kjøreferdighetskurs på vinterføre

Nye kurs i uke 6, 2022. Datoer kommer

Ønsker du å bli en enda tryggere sjåfør? Kjøpt ny bil og usikker på hvordan bilen oppfører seg? Vi har kurset for deg der du kan få oppleve hvordan du og bilen din oppfører dere på vinterføre under trygge omgivelser på Golsfjellet med profesjonelle veiledere. Her får du prøvd ut hvordan førerstøttesystemene i din bil fungerer under trygge forhold.

 

Veiledere: Eirik Olaussen, Sigmund Nicolaisen og Torjus Myrvold

Oppmøte kvelden før med teori kl.18.00 og bespisning kl.20.00 på Oset Høyfjellshotel. Deltagerne bruker egne biler, fortrinnsvis bilen som du bruker i det daglige. Maks 20 og minimum 12 deltagere pr. kurs.

Kurspris: 2750,- 
Med i kursprisen er 1,5 time teori på søndag kveld kl 18.00, egenkjøring på isen på mandag med veiledning (ca 8 timer). Vi avslutter dagen med refleksjon/oppsummering, grilling av pølser på samme hotell ca kl 16.00.
Har du lyst å være med så ta kontakt:-)

 

 Overnatting kommer i tillegg og vi har fått en fantastisk pris på overnatting, 3-rettersmiddag på søndagskvelden, frokost, varm lunsj og grilling av pølser før avreise på mandag for bare 1850,- pr.pers som betales direkte til Oset Høyfjellshotell ved utsjekk. Vi har reservert rom til alle og vi ordner med bestillingen.

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Trafikkforum-logo