Ring meg

Sande Trafikkskole tilbyr kjøreferdighetskurs på vinterføre

 NYTT KURS SETTES OPP I UKE 6 2019

 

Føler du deg usikker på vinterføre? Ønsker du å bli en tryggere sjåfør? Kjøpt ny bil og usikker på hvordan bilen oppfører seg? Vi har kurset for deg der du kan få oppleve hvordan du og bilen din oppfører dere på vinterføre under trygge omgivelser på Golsfjellet med profesjonelle veiledere. Her får du prøvd ut hvordan førerstøttesystemene i din bil fungerer under trygge forhold.

Du skal gjennom opplevelse og erfaring videreutvikle din kompetanse innen kjøreteknikk på vinterføre. Du skal få økt forståelse for hvordan bilens reaksjon, samt bremse- og styremuligheter påvirkes av dine handlinger og bilens konstruksjon og utrustning. Dette med god hjelp fra veiledere. Samtidig som vi skal ha sikkerheten i høysetet vil vi legge til rette for mye moro, og siste del av kurset vil bli lagt opp med frikjøring.

 

Veiledere: Eirik Olaussen og Terje Moengen

Oppmøte kvelden før med teori og bespisning på Pers Hotell kl.19.00 Deltagerne bruker egne biler, fortrinnsvis bilen som du bruker i det daglige. Maks 20 og minimum 12 deltagere pr. kurs.

Kurspris: kr. 2.600,-
Med i kursprisen er 1,5 timer teori på torsdagskvelden kl 19.00, egenkjøring på isen på fredag, ca 8 timer, med veiledning bare avbrutt av varm lunsj på en fjellstue rett ved banen. Vi avslutter dagen med refleksjon/oppsummering på samme fjellstue i ca 16-17 tiden.
Høres dette interessant ut, påmelding post@sandetrafikkskole.no eller klikk her.

 Overnatting kommer i tillegg og vi har fått en fantastisk pris på overnatting med middag på kvelden, fri bruk av Tropicana (badeland) og frokost for bare 1190,- pr.pers som betales direkte til Pers Hotell ved utsjekk. Vi har reservert rom til alle og vi ordner med bestillingen.

×